Elevsidan är till för mina elever och deras alster. I och med att sidan kom igång så sent har det inte blivit så mycket än. Men det kommer.

Animation: Visade eleverna min animation och några ville testa på frittval. Finns fler som är färdiga men de tycker att de inte kan rita så bra. Försökte övertyga att det inte spelar någon roll.

Läs hur man enkelt kan göra animationer i Photoshop och Image Ready. > >

Projekt: Årskurs 4 har i ämnet Multimedia gjort en liten guide om Stockholm. Eleverna arbetade i grupper om 2-3 st. De fick välja en stadsdel per grupp. Tyvärr så vart några stadsdelar utanför. Men det kanske vi kan råda bot på till nästa år. > >

Eleverna har arbetat fritt. Vilket betyder att sidorna har eleverna gjort helt själva så när som på de instruktionen och hjälp de fått för att klara av att arbeta i programmet (MultiMedia Lab 4). Det har varit en del av målet med projektet, att eleverna skall ta eget ansvar för sin del av projektet.

Eftersom skolan har MML4 har jag konverterat sidorna till MML5 och i sin tur till HTML för att lägga upp sidorna på hemsidan.

P.g.a. olika orsaker har projekt blivit lite bantat mot var det var tänkt för början. Det har medfört att eleverna kom igång sent på läsåret och inte han gjort / hunnit med allt som var tänkt för början. Men å andra sidan så kan nästa års 4:or fortsätta.

UF: Ung företagsamhet är att elever på gymnasiet skall starta, driva och lägga ned ett påhittat företag under ett läsår. > >


Start: 2004-04-04
Senast uppdaterad: 2006-12-04
-