www.x-p.se    eXperimentell Pedagogik    www.x-p.se

   


Hej och välkommen till min hemsida. Sidan har två syften. Den ena, eXperimentella delen är att jag vill testa och leka för att se vad man kan göra med en sida på Internet. Den andra delen, Pedagogiska, är till för mina elever och eventuellt andra som kan ha intresse och nytta av en hemsida.

Hör gärna av er med synpunkter, rättelser, ideer m m. Eller bara fråga om något som är oklart i mina anvisningar.

- Under "IKT" finns det anvisningar i bildhandtering, animation, pedagogiska prog och ljud. Under länken .pdf finns övningarna i pdf-format för nedladdning.
Använd gärna anvisningarna i era lektioner.

- Under "Skolar" finns arbeten som mina elever har gjort på lektionerna.
Att det är så tunt med elevarbeten beror inte på att de inget gör utan mer att de inte vill visa sina alster.

- Under "Tester" ligger det div saker som jag vill testa för egen del. T ex lite flash men framförallt filmer i wma-format (Windows Media). Det är lektioner i olika tillämpningar i Microsoft Office program (Word, Excel, Power Point och Publisher).
Det är inte komplett men det kommer med tiden!

- Under "Blogg" finns min blogg! Jag gör under vt 07 ett arbete som går ut på att undersöka digitala whiteboards. Skriv gärna vad ni tycker utifrån egna och andras erfarenheter.

Det vore kul om ni skickade ett mail om ni använder materialet, eller bara har en åsikt om vad ni tycker om detta med självstudier för elever.

 


Start: 2004-04-04

Antal besökare
free web counter

free web counter